OCA Den Haag
Noord West Buitensingel 19
2518 PA Den Haag
Telefoon: 070-3456756
E-mail: haaglanden@oca.nl

Werkhervatting

Welkom werkgever, HRM professional,

Lichamelijke klachten van een werknemer leiden tot verlies van arbeidsproductiviteit. Aan verzuim kleven grote financiŽle risicoís. 

Extra lasten voor de werkgever 

Uitval leidt ook vaak tot onbegrip. Soms zelfs tot een verstoorde arbeidsrelatie. De wet legt de verantwoordelijkheid voor verzuimbeheersing bij werkgever en werknemer samen. Maar als werkgever draagt u het financiŽle risico van loondoorbetaling en de kosten van aantoonbare inspanningen voor reÔntegratie. 

Effectief Plan van Aanpak 

Als werkgever heeft u de regie. U bent dus gebaat bij een effectief Plan van Aanpak voor verzuimbeheersing. Dat stelt OCA graag voor u op. Zowel voor individuele werknemers als voor uw totale organisatie. OCA is een gespecialiseerd bedrijf als het gaat om Preventie, Werkhervatting & ReÔntegratie. Wij bieden u consultancy, cursussen en projecten op maat. Hiermee krijgen werknemers en werkgevers meer grip op ziekteverzuim. De instroom naar de WIA/WGA wordt ingedamd. Interessant voor u?

Dreigend verzuim

Klachten aan het bewegingsapparaat en chronische aandoeningen leiden tot forse financiŽle risicoís voor de werkgever.

Direct in actie

Vroegtijdig ontdekken dat uw medewerker klachten heeft stelt u in staat er iets aan te doen. Zo voorkomt u ziekmelding, uitval en kosten. Als u kiest voor een adequate aanpak - daar is OCA erg goed in! - kunt u de klachten al herstellen vůůrdat ze leiden tot verzuim. Zo'n aanpak helpt uw medewerker niet alleen van de klachten af. 

Wat kan OCA voor u betekenen?

OCA-programmaís zijn actieve programma's. Onze professionals zijn zeer deskundig in het snel oplossen van de klachten, duurzaam herstel van de belastbaarheid en slim omgaan met beschikbare capaciteit.

Aanmelding

U kunt uw medewerker direct aanmelden via onderstaand contactformulier.
 

Contactformulier

Aanhef
Naam *
Adres
Postcode
Plaats
Telefoon *
E-mail *
Opmerkingen
  Verstuur formulier
* Verplichte velden